DADES DE CONTACTE:

Horari d'atenció al despatx de l'AMPA: dimecres de 16:30h. a 17:30h.

Telèfon: 647740670

També podeu deixar els vostres suggeriments a la BÚSTIA.
ampasetelsis@gmail.com



L'AMPA SETELSIS HA PARTICIPAT AL TALLER DE GEGANTONS I CAPTA PER LA MARATÓ DE TV3

Unes 250 persones han participat el dissabte 28 de novembre a la tarda, a l’activitat organitzada per la Marató d’enguany. Les Ampes de les escoles de primària de Solsona (Setelsis, Arrels i Vinyet), l'Agrupament Escolta, l'Esplai Riallera, els Gegants del Tros i la Patinfanjàs, hem sumat esforços per fer un acte més  participatiu.  A les 16h hem fet un taller de gegantons en que els infants amb la seva imaginació i les seves mans han convertit una caixa de cartró en dracs, en llops, en princeses, en gegantones atrevides, o en simpàtics gegantons. També s’ha pogut ballar la flashmob d’aquest any de la Marató, aprenent els primers passos seguint les instruccions d’unes joves voluntàries i s’ha acabat pujant grans i petits a l’escenari de la sala Polivalent.
 
Per berenar hem pogut menjar una broixeta de fruita fent un donatiu per la Marató. Un berenar molt saludable i adequat tenint en compte el tema de la Marató d’enguany (diabetes  i obesitat)
 
Al taller hi han participat els nens i nenes que ja cada dissabte van als escoltes o a l’esplai però també molts altres infants que acompanyats amb les seves famílies han volgut passar una tarda molt entretinguda.
 
A les 18h ha començat el passacarrers amb capta fins a la plaça Major, els infants hi han participat amb el gegantó que han fet però també ens han acompanyat els Gegants del Tros, el drac de l’escola Setelsis i altres gegantons que han portat les famílies. Músics voluntaris de la Patinfanjàs han col.laborat amb l’acte posant la música que han ballat tots els participants a la capta.
 
S’ha recaptat un total de 423.44€ que seran tots destinats a la Marató. Les depeses de material del taller s’han assumit des de les tres Ampes.
 
Volem agarir a tothom qui ha fet possible que l’activitat fos un èxit: als pares i mares de les Ampes que han vingut a col.laborar , als caps de l’esplai i els escoltes, als Gegants del Tros per acompañar-nos a la capta i ajudar-nos a a organitzar el taller, i als músics de la Patinfanjàs que sense música no hi ha festa. I un agraiment molt especial a tots els nens i nenes que han vingut i a les seves families per acompanyar-nos.
 
 
 
Gràcies per la vostra col.laboració!












1 comentari: